1. Новини
  2. Новини та події
  3. Новини
  4. BEWITAL & AGROSUPPLY

BEWITAL & AGROSUPPLY

BEWITAL & AGROSUPPLY

Кожен новий рік життя компанії починається з обраного вектора її розвитку.

Одна із стратегічних цілей розвитку AGROSUPPLY на 2021 рік була націлена на формування сильної команди та продуктового портфоліо напрямку ВРХ. Відповідно до заданого вектору розвитку ми почали активний пошук інноваційних рішень та партнера, які будуть повністю відповідати ідеології нашої компанії та вирішувати питання українського ринку.

Проаналізувавши ринок, відвідавши декілька міжнародних заходів ми познайомилися з компанією BEWITAL, з якою одразу знайшли спільну мову. Вже в першій половині 2021 року BEWITAL та AGROSUPPLY започаткували співпрацю та відвідали виробництво в Німеччині разом з клієнтами.

Сьогодні AGROSUPPLY стає офіційним дистриб’ютором та єдиним постачальником рішень від BEWITAL в Україні. Вітаємо нашого партнера в команді  AGROSUPPLY та відкриваємо нові можливості для наших клієнтів.

А тепер трошки нагадаємо Вам хто ж такі BEWITAL та чому саме вони:

  • Історія компанії бере свій початок ще з 1963 року. Довіра, відповідальність, стійкість та якість - це основа діяльності BEWITAL.
  • BEWITAL це сімейний холдинг до складу якого входить декілька компаній , одна з яких, BEWITAL agri - є лідером з технології розробки та виробництва інноваційних спеціальних кормових добавок. Компанія BEWITAL agri розробляє рішення, які ідеально відповідають потребам сучасного сільського господарства та комбікормової промисловості, і це відбувається вже понад 50 років.
  • Їх концепції кормових добавок сприяють здоров’ю, зростанню продуктивності та захисту навколишнього середовища.
  • BEWITAL технологічні лідери у виробництві кормових добавок для тварин.
  • BEWITAL agri використовує найновіші технології напилення, змішування та мікроінкапсуляції для виробництва інноваційних спеціалізованих кормових добавок для ВРХ, що сприяють покращенню здоров’я тварин та захисту навколишнього середовища.